Guestbook

Rob Cole, 2006-10-28

The San Francisco show was fantastic: A keen insight into the depravity that some parts of the world must endure. It demonstrated to me how insulated America is from real hardship and oppression. I really enjoyed the question-and-answer part at the end of the show. Thanks again!

Tudor Bercea, 2006-06-10

Tocmai m-am intors de la Teatrul National Bucuresti, de la piesa dvs. WOW. Vreau sa imi exprim respectul fata de dvs si pentru tot ce faceti. Apreciez ca impartiti si altora experienta pe care ati trait-o si incercati sa transmiteti putin din spiritul de invingator care v-a ajutat sa ajungeti aici.

Gh. Zidaru, 2005-08-02

Nu cunosc (inca) piesa d-lui Centiu dar ii admir biografia. Oracle ar trebui sa-l premieze pe acel pizzangiu pt. faptul ca nu l-a angajat pe d-l Centiu.

Alice, 2005-07-24

Am citit cu increasing curiosity despre piesa de teatru scrisa de tine si te rog mult, bring the show to Los Angeles ! Multumesc.

Peter Spitzer, 2005-06-12

I very much enjoyed meeting you at your play in Los Angeles. It was a terrific play, which also brought back many memories.

Rautu Alexandru-Virgil, 2005-06-09

Va rog sa primiti toata admiratia mea. Chiar daca drumul este presarat si cu dezamagiri, glasul interior va spune adevarata misiune...De a ajuta pe cei dispusi sa inteleaga ca Romania nu are o alta cale decat aceea de a-si promova valorile intr-o lume fara frontiere. Succes!

Catrinel (Bucharest), 2005-05-12

Minunata poveste si un om extra-ordinary in sensul originar al cuvantului. V-am cunoscut la o conferinta la ASE in toamna trecuta, am ratat insa spectacolul de la ARCUB. Sper sa reveniti cat mai curand in Romania! Felicitari pentru poveste, pentru curaj si mai ales pentru inspiratie!

Eugene J. Sullivan, 2005-05-03

Hope to see your play soon!

Alexandru Ene, 2005-05-02

Pentru mine, aceasta seara in compania lui Silvian Centiu a intrat deja in propria mea carte de istorie a romanilor, alaturi de povestile altor disidenti precum Paul Goma si puzderie de alti anonimi care au scris adevarata istorie a Romaniei in exil in ultimii 50 de ani!

Remus Koos, 2005-05-02

Very entertaining ! I also learned one thing from this play: time is important ... don't waste it ...

Sign our guestbook